Samtykke til anvendelse af personlige data og cookies

Denne hjemmeside kræver dit samtykke til, at levere målrettet indhold og reklamer.

Hvis du giver dit samtykke, kan data om dig blive delt med Google.

"Do Not Track" headeren blev observeret. Hvis du giver dit samtykke vil denne præference blive ignoreret af Beamtic, men den kan stadig blive brugt af vores partnere.

It is recommended not to rely on DNT to prevent tracking, since servers can, and often do, ignore it entirely.

Høreværn af Mærket Falke er Ikke de Bedste!

Anmeldelse af Falke høreværn med bluetooth, aftagelig ledning, og radio.

1 visninger
d

Af. Jacob

Edited: 2022-01-12 14:08

Falke høreværn med Bluetooth og Radio

For noget tid siden købte jeg nogle Høreværn med radio og bluetooth af mærket Falke i Jem & Fix, med 29db lyddæmpning, som både har ledning og bluetooth. Radio delen er jeg personligt lidt ligeglad med, da jeg kun skal bruge dem med min bærbar computer.

Jeg var egentlig meget tilfreds i starten. Problemerne opstod først senere, da jackstikket gik i stykker så lyden forsvandt eller knasende. Det betød, at jeg måtte sidde meget stille, for at undgå lyden forsvandt. Til sidst droppede jeg helt at bruge dem, da Bluetooth delen også var i stykker.

Noget af det værste ved dem er dog, at hørebøfferne er en lille tand for små til mine øre, og medvirker, at det gør ondt at have dem på i for lang tid. Man skulle tro de var lavet til børn rent ud sagt!

Bluetooth delen fungerede ikke som den skulle. Når jeg forbandt dem til min computer via bluetooth, så kunne de "låse sig fast", på en måde, og så skule jeg først forbinde dem til min telefon, før jeg kunne bruge dem sammen med computeren igen. I hvert fald når jeg brugte Linux.

Et andet problem er, hvis dit lokalnetværk køre på 2.4Ghz (4G), hvilket er samme frekvens som Bluetooth, så kan internetforbindelsen blive ubrugelig eller ustabil imens du bruger dem. Derfor er det vigtigt, at du minimum køre 5G på dit WiFi. Her mener jeg ikke forbindelsen til din internetudbyder, hvis du køre trådløst, men derimod teknologien på den lokale WiFi forbindelse.

Mange ældre computere understøtter muligvis ikke 5G, men flere af de nyere understøtter både 2.4Ghz og 5G, og ellers kan man købe en lille 5G USB-stick til en ældre computer.

Jeg har haft samme problem med eksempelvis trådløse mus, hvor jeg måtte skaffe mig en 5G mus, for at undgå musen laggede. Vi har måske lidt meget støj på 2.4Ghz i vores område?

Derfor har jeg mest brugt dem med den medfølgende ledning, og problemet med det er, at den har meget nemt ved at falde ud af jackstikket i hørebøfferne. Ledningen er af typen "han-stik i begge ender", hvilket måske virker som en smart idé, men måske slider forfærdeligt meget på jackstikket.

Det har bivirket, at der nu er opstået en løs forbindelse i hørebøfferne, og det er endda kun efter få måneders brug. Med andre ord er kvaliteten helt i bund på disse hørebøffer.

Jeg købte også nogle andre høreværn med 28 db lyddæmpning, ganske vist uden lyd eller bluetooth, til omkring 60 kr. De billige er faktisk mere behagelige, da de passer bedre omkring ørene, og så virker det faktisk som om, at de har en smule bedre lyddæmpning end Falke, som ellers er sat til 29 db.

Fortæl os hvad du tænker: