Om Beamtic

Beamtic beskæftiger sig med digital kommunikation, herunder teknologier til web- løsninger, sociale medier, SEO og programmering.

1566 visninger

Edited: 2018-04-22 17:07

Beamtic i sort/hvid.

Beamtic beskæftiger sig primært med digitale kommunikations løsninger, herunder forskellige CMS systemer, sociale medier, webdesign, SEO og programmering. Der findes også en Engelsk-sproget udgave af Beamtic – denne kan findes på beamtic.com.

Størstedelen af indholdet består af artikler omhandlende forskellige tekniske emner. Det kan eksempelvis være, vejledninger i web-udvikling, design, opsætning af servere. Osv.

Copyright

Alt indhold kan som udgangspunkt frit gengives til ikke kommercielle formål, såfremt man angiver adressen på materialet. Det gælder også videoer på YouTube.

Artikler kan være blevet opdateret, så det er vigtigt folk har mulighed for at besøge hjemmesiden direkte, hvis de har brug for nyere information. Artikler kan enten printes, eller gemmes som – eksempelvis – word eller pdf dokumenter, som så deles videre. Husk kildeangivelse.

Hvis man ønsker at gengive materiale på andre websteder, så skal disse have rel="noindex" for at undgå konflikter med de originale artikler i søgemaskinerne.

Hvem?

Beamtic bliver udviklet af Jacob Kristensen som studere til Multimediedesigner på KEA. Jacob har en bred erfaring med front-end og back-end udvikling af hjemmesider, samt opsætning og vedligeholdelse af linux servere.

Til hverdag er jeg ofte at finde på KEA (Lygten 16), hvor jeg kan sidde og arbejde – nogle gange lang tid efter skoletid – på forskellige projekter. Kodning er klart min favorit beskæftigelse, men jeg laver også meget grafisk arbejde.


Mission

Beamtics mission er følgende:

  1. Inspirere
  2. Informere
  3. Motivere
  4. Innovere

Følg os på de sociale medier

Du kan følge os på Facebook, Twitter og YouTube.