Vejen til 1000 YouTube Abonnenter

De nye krav til YouTube gør, at folk spørge hvordan de nu kan opnå 1000 abonnenter. Det er faktisk ikke helt umuligt. Her har jeg samlet nogle tips til hvordan.

2119 visninger

Edited: 2018-01-20 16:33

Uventet nyt, YouTube

YouTube har for nyligt ændret optagelses kriterierne til deres partnerprogram, sådan at det nu kræver 4000 visningstimer og 1000 abonnenter at blive partner med YouTube. Det er selvfølgelig super ærgerligt, men hvad kan vi gøre for hurtigere at nå i mål med de 1000 subscribers? Det her vil blive en del af min egen strategi over det næste års tid.

Hvis du stadig er motiveret til, at arbejde videre på din YouTube kanal, så skal du følge med her. Jeg har det sidste års tid, samlet nogle tips sammen fra folk som arbejder med branding på YouTube, og tilsyneladende er der meget man selv kan gøre for, at øge trafikken til sine videoer.

Nogle stiller også det helt naturlige spørgsmål: "Hvor længe vil det tage...". Svaret lader til afhænge af to ting. Den ene er vedholdenhed, den anden er simpelt held. Hvis du er vedholden, og du sørge for at få uploaded mindst en video om dagen, så burde du kunne indhente de nye krav relativt hurtigt – selvfølgelig forudsat at der er en interesse i dine videoer. Du kan også være heldig, at en af dine videoer tiltrækker usædvanlig mange besøgende.

Sådan får du hurtigere abonnenter

Når du uploader videoer, så sørg altid for at tilføje et thumbnail der beskriver indholdet af videoen. Det kan være en fordel, at du øver dig på at lave dine egne thumbnails. Det kan du gøre enten i Paint.NET eller Gimp, hvis da ikke du har Photoshop. Sørg altid for at gemme dine projektfiler, da det kan gøre det nemmere at lave nye thumbnails. Videoer med thumbnails vil ofte tiltrække flere besøgende end videoer uden.

Vær vedholden med at lave nye videoer. Hvis du ellers er hurtig til at producere videoer, så forsøg at upload mindst en video om dagen – uden at kompromittere kvaliteten. Det gør ikke noget at enkelte videoer af af lidt dårligere kvalitet, men som udgangspunkt så sats på at levere den bedste kvalitet i alle dine videoer.

Organiser relaterede videoer i playlister, det kan hjælpe dine seer med at finde det indhold der interessere dem mest. Nogle brugere vil stadig foretrække at bruge YouTube's søgefunktion, men enkelte bruger faktisk også play-listerne.

Hvis du ejer en hjemmeside, så sørg for at få indsat en YouTube subscribe knap et synligt sted på din side. Det vil være med til, at gøre dine besøgende opmærksomme på din kanal, og hjælpe dig med at nå de 1000 abonnenter hurtigere.

Find motivationen

Når vi når de nye krav til at blive optaget, så vil vores kanaler automatisk blive vurderet igen. Vi behøver altså ikke selv at gøre noget.

Vi kan enten vælge at give op, eller vi kan vælge at arbejde hårdere. Desværre har vi ikke så meget kontrol over, hvad YouTube gør med deres partnerprogram.

De nye optagelses kriterier er trods alt ikke helt urealistiske at indhente, og YouTube er stadig en fantastisk mulighed til, at tjene lidt ekstra penge. Så det er bare at komme igang.

Fortæl os hvad du tænker:

  1. Nye krav til optagelse i YouTubes partnerprogram. Nu skal vi have 4000 visningstimer og 1000 abonnenter. Det er et klart tillidsbrud!

Flere i: YouTube