Router IP Adresser

Det kan nogle gange være en udfordring, at finde frem til IP adressen på sin router. Derfor har vi lavet følgende reference over nogle af de mest almindelige adresser.

460 visninger

Edited: 2018-01-21 05:18

Her er nogle af de standard IP adresser, som bliver brugt til at tilgå web-brugerfladen for routere hos forskellige internet udbydere.

Normalt er det ikke nødvendigt, at man sidder og prøver alle adresserne, da det ofte vil stå enten på selve routeren, eller i vejledningen til routeren. Man kan også spørge sin internetudbyder, hvad der er standard, for den router de har stillet til rådighed.

På en Windows 7 computer som er tilsluttet netværket, kan man, ved at klikke Start, Computer og derefter Netværk, ofte se sin router under Netværksinfrastruktur. Klikker man på den, åbnes en web-interface for routeren automatisk i et nyt browser vindue.

Når en windows computer er forbundet til netværket, kan man også se routerens adresse, ved at klikke på LAN-forbindelse, og derefter på detaljer, da adressen ofte vil være den samme som IPv4-standardgateway værdien.

Fortæl os hvad du tænker:

    Flere i: Routere