Anvend Mørk Tilstand for Web Indhold med Google Chrome

Det er blevet muligt at anvende mørk tilstand på alle hjemmesider, hvis du bruger Google Chrome, eller andre chromium baserede browsere; lær hvordan du slår det til her.

209 visninger
d

Af. Jacob

Edited: 2021-02-24 11:28

Google Chrome tillader brugerne at ændre tema for en hver hjemmeside de besøger, resultatet er ikke helt perfekt, men det er stadigvæk godt nok til, at man kan få en behagelig oplevelse ud af det. Det har tidligere været muligt at skifte Tema for selve browseren, men nu er det altså også blevet muligt, at ændre udsende på selve indholdet af de hjemmesider man besøger.

Der er mange af os som bruger vores computere i et mørkt rum, og der kan det godt være lidt generende med det skarpe lys fra en hvid baggrund. Personligt elsker jeg dark mode i apps som Facebook og Twitter, det er meget mere afslappende for øjnene.

Det er måske specielt noget som programmøre og web udviklere har set frem til, da de ofte har indstillet deres kode-editor til at køre i dark mode.

For at slå dark mode til, behøver man blot at gå til chrome://flags/ og tilvælg så indstillingen Tving mørk tilstand til webindhold.

Force Dark Mode for Web Contents, Google Chrome

Bemærk at indstillingen hedder Force Dark Mode for Web Contents på Engelsk.

Hvis du vil finde indstillingen hurtigt, så kan du søge på "mørk" eller "dark" i søgefeltet.

Tidligere har man skulle installere et plugin til det, men det er altså ikke længere nødvendigt.

Fortæl os hvad du tænker: